Parte de vorbire: s.
Origine: (fr. macération)
1. macerare.
Parte de vorbire: Traducere
Origine:
2. FR macération
4. DE Mazeration; Mürbmachen; Weichmachung
6. HU macerálás, macerátum, porhanyítás, puhára áztatás, lágyrothadás
Parte de vorbire: s.
Origine: (fr. macérateur)
Parte de vorbire: s.
Origine: (fr. chartreuse)
1. băutură fină, din ierburi alpine macerate în alcool dublu rafinat.
Parte de vorbire: s.n.
Origine: (engl. cherry-brandy)
1. lichior făcut din cireșe macerate în brandy sau alcool neutru și aromat cu condimente; lichior de cireşe, cherry.
Parte de vorbire: s.
Origine: (fr. papier mâché)
1. pastă plastică din hârtie macerată în apă şi clei, din care se confecţionează obiecte de artă decorativă sau imitaţii de sculpturi.
2. (p. ext.) obiecte din această pastă.
Parte de vorbire: s.
Origine: (fr. vermouth, germ. Vermut, it. vermut)
1. vin amărui în care s-au pus la macerat plante aromatice.
Parte de vorbire: Traducere
Origine:
2. FR macération
4. DE Mazeration; Mürbmachen; Weichmachung
6. HU macerálás, macerátum, porhanyítás, puhára áztatás, lágyrothadás
Parte de vorbire: s.m. pl.
Origine: (engl. pickles)
1. conservă din legume sau fructe macerate în oțet.