Rezultate secundare (Caşcaval):
Parte de vorbire: s.
Origine: (fr. boulette)
1. cocoloş de vată în pansamentele dentare.
2. mic cocoloş de carne, caşcaval etc.; perişoară, chifteluţă.
Parte de vorbire: vb.
Origine: (fr. paner)
1. a trece prin făină, ou şi pesmet caşcavalul, carnea, legumele şi a le prăji în grăsime.
Parte de vorbire: s.
Origine: (fr. pané)
1. inv. (despre carne, caşcaval etc.) prăjit în grăsime după ce a fost dat prin făină, ou şi pesmet.
Parte de vorbire: s.
Origine: (fr. parmesan, germ. Parmesan)
1. caşcaval italienesc (uscat) din lapte smântânit.
Parte de vorbire: s.
Origine: (fr., it. risotto, germ. Risotto)
1. mâncare din orez, cu unt, caşcaval şi sos de roşii.